Isis

Octombrie 29, 2008

Isis se joaca

Filed under: Analize la betie — by Isis @ 7:20 pm

Chiar daca astazi Isis scrie despre ea insasi la persoana a III- a, nu va grabiti sa spuneti ca a luat-o razna. Absolut deloc. Isis se plictiseste. Pe Isis o enerveaza seful asta al ei capricios pe care ar vrea sa-l plezneasca din cand in cand pentru ca e incapatanat fara masura. O mai enerveaza si colega cu ochi albastri care se crede buricul pamantului si cea mai frumoasa din cladire [ ei, dar ce spune Isis, din tot cartierul, din tot Bucurestiul chiar! ]. Pe colega ar lua-o de ciuf ca s-o invete minte, pentru ca Isis e cu 10 ani mai tanara decat ea si lui Isis nu i se vede fondul de ten dat cu disperare ca sa acopere pielea aia oribila! Isis se plictiseste. Si daca se plictiseste ea devine rea, agasanta, rasfatata, capricioasa, razbunatoare,de toate, adica femeie.

Ei nu-i place cand e asa. Trebuie sa existe o cauza ascunsa pentru care fetei noastre nu-i place nimic astazi. Nici macar tigara, placerea ei favorita de dupa [ sac, Mihaela Radulescu!]. Isis nu se oboseste s-o descopere. Se refugiaza in sine si ignora zgomotul de fundal. Se preface ca munceste… si totusi tigara aia ar fi fost buna…o ajuta pe Isis sa-si analizeze mai bine trairile.

Isis e hotarata sa nu auda nimic si pe nimeni. Isis tanjeste dupa senzatia de fluturasi in stomac pe care o capeti cand te indragostesti. Si Isis si-a dat seama astazi ca brusc i s-a facut dor de I. Doar ca I nu mai lucreaza cu Isis si ea n-are curaj sa-l sune ca sa nu se interpreteze.

Poftim! Isis a devenit timida si enervanta. Isis trebuie sa incheie. Nu se poate enerva la infinit de una singura. E suparator! Si-apoi Isis e femeie. Deci e explicabil!

Anunțuri

2 comentarii »

  1. miss you…

    Comentariu de summer — Noiembrie 28, 2008 @ 3:21 am |Răspunde

  2. interesant..

    Comentariu de icesoul — Mai 6, 2010 @ 2:51 pm |Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: